Cуперники України на ЧС-2006

Національна збірна України з футболу вже давно забронювала собі місце у фінальній частині чемпіонату світу 2006 року у Німеччині. Минулої суботи українці зіграли свій останній матч у відбірковій групі, який уже нічого не вирішував. У Дніпропетровську українська збірна зіграла внічию з Албанією з рахунком 2:2.
Хто ж складе конкуренцію українцям на майбутньому мундіалі? Від Європейської зони у фінальну частину потраплять 14 команд, з них вісім на час виходу газети уже були відомі: це Німеччина, як організатор, а також Україна, Голландія, Польща, Англія, Італія, Хорватія та Португалія. Від Африканської зони відомі вже всі учасники: Ангола, Кот д’Івуар, Того, Гана та Туніс. Азію представлятимуть Японія, Іран, Саудівська Аравія та Корея. Від Північної та Центральної Америки – США, Мексика та Коста-Ріка. Від Південної Америки у Німеччину поїдуть збірні Аргентини, Бразилії, Еквадору та Парагваю.
Відтак, відомі вже 24 з 32-х учасників чемпіонату світу-2006.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>