Увага, конкурс!

Газета «Вісник + К» та оператор мобільного зв’язку life:) у рамках благодійної кампанії «Допомогти так легко!» оголошують конкурс на кращу статтю, присвячену проблемі безпритульних дітей в Україні
Взяти участь у ньому може будь-яка людина, небайдужа до життя знедолених дітей. Обмежень за віком або професією немає. Обсяг статті – одна друкована сторінка форматом А4.
Надсилайте нам розповіді про історію безпритульної дитини або про людей, що допомагають дітям вулиці, про центри опіки та дитячі будинки. Ми чекаємо на статті, які можуть надихнути інших допомагати знедоленим дітям!

Найкращу статтю буде опубліковано в газеті, а її автор отримає подарунок від оператора мобільного зв’язку life:) – сучасний мобільний телефон та стартовий пакет.
Статті на конкурс надсилайте на адресу редакції – м. Луцьк, пр. Перемоги, 15, редакція газети “Вісник + К”, “Допомогти так легко”, або на електронну адресу reklama@visnyk.lutsk.ua з приміткою “Конкурс” “Допомогти так легко”. Конкурсні роботи приймаються до 21.12.2009 року.
Цей конкурс є частиною благодійної кампанії оператора life:) “Допомогти так легко!”, що вже чотири роки поспіль займається вирішенням проблем дітей вулиці. У її рамках оператор проводить гучні акції з метою поширення інформації і привернення уваги широких кіл громадськості до проблем цих дітей, а також збирає кошти для підтримки дитячих будинків по всій Україні. За 4 роки дітям було перераховано понад 2,5 мільйона гривень, половину з яких склав власний благодійний внесок life:).
Ваша розповідь може змінити чиєсь життя на краще – допомогти так легко!

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>