Українки козиряли довгими косами

Під час конкурсу «Коса моя – краса моя» у Рівному

Під час конкурсу «Коса моя – краса моя» у Рівному

– Нинішнього року на шоу-конкурс «Коса моя — краса моя», який проходить у Рівному, подали заявки 267 учасниць, – розповідає головний режисер-постановник заходу Інна Матвійчук. – Традиційно конкурсанток об’єднали у чотири вікові категорії. А ще цього разу ми дали волю фантазії у створенні зачісок, тому й не дивно, що довелося побачити чимало екстравагантних образів. Загалом конкурс «Коса моя — краса моя» проводиться  уже десятий рік поспіль. У перші роки його існування  участь у шоу-змаганнях брали лише працівники ВАТ “Рівнеазот” та їхні діти. Потім він став міським, регіональним, а тепер брати участь прагнуть навіть з інших областей. Найбільше за всю історію конкурсу запам’яталася коса рівнянки Тіни Семенівни. Це старша жінка, довжина її коси вразила усіх – 180 сантиметрів! Водночас волосся було напрочуд гарно доглянуте. Ще одною родзинкою конкурсу стала участь рівнянки  Раїси Кизими та двох її онук — Софії та Таїсії Яковчук. До речі, трирічна Таїсія стала найменшою учасницею і виборола звання «Міс Маленьке диво».  Варто сказати також, що родини Кизимів та Яковчуків уже не вперше – учасники конкурсу «Коса моя — краса моя».
А Тетяна Кирилюк із села Бабин Гощанського району відростила косу завдовжки 138 сантиметрів і вирішила цього року козирнути цією красою на традиційному конкурсі. Козирнула – та ще як. З першого разу –  звання «Міс найдовша коса-2009».
Сергій НОВАК,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>