“Вісник і Ко” започатковує новий конкурс “Славна господинька і рецептів скринька!” Адже в кожної хазяйки знайдеться чимало рецептів, якими вона підкорює свою сім’ю і, звичайно ж, гостей. Тож запрошуємо наших читачок поділитися з усіма своїми “фірмовими” стравами: печеними, смаженими, улюбленими десертами.
А поки пропонуємо вашій увазі кілька простеньких рецептів від нашої сьогоднішньої героїні Людмили Наумової.
Грінки нашвидкуруч
Порізати соломкою ковбасу або сало, покришити багато цибулі, додати яйця. Скибки хліба змастити томатом. Викласти масу з ковбаси, цибулі і яєць на хліб, а потім грінки намащеним боком покласти на розігріту сковорідку. Обсмажити і перевернути, щоб підсмажився й інший бік.
Comments: |