Його зоря тихо впала на трави, але не згасла

У районному будинку культури відбувся незвичайний, хвилюючий вечір пам’яті. На нього зібралися ті, хто знав і не забуває підполковника міліції, начальника Любомльського райвідділу внутрішніх справ і світлої душі людину – Михайла Мефодійовича Шишуту. Про життєвий шлях пана Михайла зі сцени згадували його рідні, друзі та колеги по роботі.
Михайло Мефодійович десять років тому відійшов у інший світ. Народився він 3 вересня 1935 року в селі Руда. Після служби в армії подав документи в Саратівську спеціальну школу міліції. У 1957 році призначений оперуповноваженим служби розшуку, був слідчим. Закінчив юридичний факультет Львівського університету, і з 1968-го по 1981-й – начальник Любомльського райвідділу внутрішніх справ. З 1982-го по 1996-й рік був керівником юридичної служби управління сільського господарства району, помічником народного депутата України Олександра Скипальського. Серце Михайла Шишути зупинилося раптово, на рідному батьківському обійсті, яким дорожив понад усе. Тут його зоря тихо впала на трави, на сад, але не згасла.
Валентина ХВАС,
Михайло БОГУТА

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>