Валюту викидали з авто

Повний бак бензину замовили двоє мешканців міста Рівне на одній із бензозаправок Снятинського району на Прикарпатті, однак далеко від Снятина від’їхати їм не вдалося. Причина – розрахунок за пальне фальшивими грішми.
Оператор заправної станції, запідозривши фальшивку, оперативно зателефонував на «гарячу лінію» ДАІ і повідомив про водія автомобіля «Хюндай», який розрахувався підробленою 100-доларовою купюрою. А вже через десять хвилин підозрюваних (водія та пасажира) затримали. Ними виявилися жителі Рівного.
Зрозумівши, що міліція їх переслідує, рівняни вирішили позбутися фальшивого товару – викинули купюри на узбіччя дороги. Невдовзі міліціонери знайшли 21 банкноту і відправили у науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС в Івано-Франківській області. Там підтвердили, що гроші підроблені, причому доволі майстерно. Їх важко візуально відрізнити від «справжніх» купюр.
Наразі з приводу збуту фальшивок проти 28-річного водія порушено кримінальну справу. Підтверджено уже три такі факти, і всі – на бензозаправках. З’ясовується також походження підробок.
Сергій Новак,
Івано-Франківська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>