Пелиха увічнили у дошці-телевізорі

8 травня у центрі Тернополя увічнили пам’ять про Ігоря Пелиха, який трагічно загинув два роки тому в автомобільній аварії. Нагадуватиме про уродженця міста, ведучого популярних телепрограм і просто чудову людину дошка, стилізована під телевізор. Причому ця стильна річ аж ніяк не німа: натиснувши пальцем на сенсорний екран, можна побачити і почути Пелиха у фрагментах передач з його участю. Екран із викуваним тернопільськими ковалями сталевим обрамленням вмонтували у стіну будинку, з якого велося мовлення FM-станції «Радіо Тернопіль». На ньому Ігор працював у 1996-97 роках.
64 Пелихових «перли» із передач «Галопом по Європах», «На свою голову», «Не всі вдома», які можна переглянути у будь-який час доби, згодом змінять нові фрагменти. Автором ідеї створення оригінальної дошки є Ігорів колега, друг і кум, телережисер Іван Ясній.
До речі, міська влада має намір назвати на честь Ігоря Пелиха одну із вулиць Тернополя.
Світлана Клос,
Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>