Вбила своє немовля, бо так хотів коханий

У смітнику картонну коробку з тільцем немовлятка знайшов бомж. У хлопчика був проламаний череп, тіло – поколоте (експерти нарахували аж 13 колотих ран). У Тернополі заговорили про ритуальне вбивство.
У коло підозрюваних потрапили насамперед жінки віком від 15 до 35 років, які перебували на обліку у медичних закладах, вели аморальний спосіб життя, зловживали спиртним і наркотиками, проживали у проблемних сім’ях. До справи залучили 300 міліціонерів. Їм знадобилося п’ять днів, щоб знайти убивцю. Нею виявилася  20-річна Оксана, яка довгий час приховувала вагітність. Невдовзі після пологів, 10 березня, вона вийшла на роботу. На питання колег, де дитина, нічого не відповідала. Міліціонерам теж усе заперечувала, але згодом, приперта фактами, зізналась у скоєному.
Про вагітність дізналася на третій місяць, коли вже не наважувалась робити аборт. Проживала на другому поверсі приватного будинку, не дозволяючи батькам втручатись у своє особисте життя. Вони дізнались про народження малюка від працівників міліції. Жінка не наркоманка і не алкоголічка, з благополучної родини, працювала юристом, здобуває другу освіту. У неї є хлопець, який, дізнавшись про вагітність, заявив, що «не має бути ніякої дитини». Коли почалися пологи, жінка народила самотужки, перерізала пуповину перукарськими ножицями. Хлопчика, який почав кричати, Оксана вбивала ними, вдарила кулаком дитину по голові. Цей удар і спричинив смерть. Потім дітовбивця сіла у таксі і відвезла пакет з трупиком на смітник. Новонародженому було не більше доби, дитина народилася здоровою.
Правоохоронці припускають, що вбивство Оксана вчинила у стані афекту. Зараз вона перебуває під охороною у лікарні. Порушена кримінальна справа – умисне вбивство матір’ю своєї дитини, що передбачає покарання до 5 років позбавлення волі.
Світлана КЛОС, м. Тернопіль

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>