П’яна дружина підрізала благовірного

Драматичні наслідки мала вечірка, організована молодим подружжям з райцентру Кременець. Запросивши у гості друзів, сімейна пара й не підозрювала, що завершиться веселе застілля гірко.
28-річний Володимир і 21-річна Тетяна (імена змінено) побралися два роки тому, цього року у них народився син. Утримує сім’ю Володимир – періодично їздить на заробітки за кордон. Його чергове повернення додому вирішили відзначити у компанії трьох Таниних подруг. Сиділи, випивали, жартували. А пізно увечері, коли гості розійшлися, подружжя почало сваритися, і Володимир дав дружині ляпаса. Шум розбудив п’ятимісячного малюка, він заплакав. Батько нахилився над колискою, щоб заспокоїти сина, а Тетяна у цей момент схопила зі столу ножа і вдарила ним чоловіка у бік…
Із проникаючим пораненням черевної порожнини і великою втратою крові Володимира було доставлено до реанімації і прооперовано. Але перед цим він встиг пристати на пропозицію «агресорки», що рану отримав випадково – впав, мовляв, на 18-сантиметрове лезо сам. Утім, медики про подібні поранення завжди інформують міліцію, якій вдалося з’ясувати справжні обставини інциденту.   
– Коли оперативники приїхали до квартири, де мешкає сім’я, Тетяна поводила себе, як ні в чому не бувало, – розповів начальник Кременецького райвідділу міліції Михайло Денисовський. – Незважаючи на середню ступінь сп’яніння, вона встигла змити кров з підлоги і деяких предметів, але забула стерти з ножа відбитки своїх пальців. Під тиском незаперечних доказів нападниця зізналася у скоєному.
Після перевірки Тетяни на психічну адекватність проти неї, очевидно, порушать кримінальну справу. Життю її чоловіка зараз ніщо не загрожує.
Світлана Клос,
Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>