Діти спали у коробці з-під бананів

Безрадісне дитинство переживають 11-річна донька і 4-річний син жителя селища Товстого Заліщицького району Богдана С. Після смерті дружини він повністю втратив інтерес до дітей, які цілими днями були залишені на самих себе. Замість ігор жебракували на вулицях селища, увечері поверталися у будинок без газу та світла, а спати лягали у… коробки з-під бананів.
Голодні діти випрошували хліб у чужих людей, а батько навіть не завдав собі клопоту оформити папери на державну допомогу. Всі гроші, які часом опинялися у цьому домі, 52-річний чоловік витрачав на горілку.
Злочинна недбалість Богдана С. призвела до розвитку анемії у дівчинки і затримки психомоторного розвитку у хлопчика. Ці недуги зафіксували лікарі Заліщицького обласного комунального дитячого санаторію. Зараз діти перебувають в інтернаті.
Стосовно Богдана С. прокуратура Заліщицького району порушила кримінальну справу за фактом злісного невиконання обов’язків із догляду за дітьми. Кримінальну справу розглянув районний суд, винному призначено покарання.
Євгенія Ліщук,
Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>