Не вірте знахаркам і цілителькам!

Давно хотів написати вам листа, та все ніяк не знаходив часу. Дуже любимо вашу газету я і моя сусідка, яка уже на пенсії та хвора. Майже усі теми цікаві, особливо подобається читати про тих, хто віддав усе своє життя за правду і волю України. Але що не любимо – так це рекламу цілительок і знахарок. В рекламі люди пишуть, як легко в них все налагоджується у житті і повертається здоров’я, щойно вони звернулися за допомогою. Виходить, що,пішовши до них, відразу всі проблеми у житті відпадуть. Але нічого в житті не буває так просто, якщо на те немає волі Божої! Якщо людина хворіє, чимось страждає, значить, в цьому також є воля Божа. А для того, щоб бути здоровим, перш за все треба ходити до церкви, щиро каятися в гріхах, приймати святе причастя і «по вірі вашій буде вам». Також, якщо людина допомагає та лікує від Бога, то вона не потребує реклами і не буде брати за те гроші. Коли Господь Ісус Христос заповідав своїм учням, то він сказав: «Хворих зцілюйте, прокажених очищайте, мертвих воскрешайте, бісів проганяйте – даром отримали, даром давайте...» (Єв. від Матвія). А з реклами у газеті виходить, що людина піде до ворожки та знахарки – і всі її проблеми знімуться. Ніколи такого не буде, адже ніщо в житті легко не дається.
З повагою до вас Микола,
с. Рачин Дубенського району
Рівненської області

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>