Застрелив дівчину і п’ятьох поранив

Місцем кривавої події стало село Сварицевичі Дубровицького району, де у місцевому кафе “Кабачок” розважалися дві компанії – місцева та заїжджа. Остання у складі трьох чоловік (Володимира, який напередодні відсвяткував свій день народження, та його двох приятелів) прибула із села Степангород сусіднього Володимирецького району. Між відвідувачами кафе виникла сварка. Затим з’ясування стосунків продовжилося на вулиці. П’яний та розлючений іменинник дістав з автомобіля рушницю і відкрив вогонь по натовпу.
24-річній місцевій дівчині, яка наважилась втихомирити зухвальця, свинець потрапив у голову, і рана виявилася смертельною. Вогнепальні поранення отримали ще п’ятеро місцевих жителів.
Міліціонери, які за викликом прибули на місце події, затримали Володимира та одного з його приятелів. Третій із заїжджої компанії втік до лісу, однак невдовзі здався.
Сергій Новак,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>