Палій сам себе «спалив»

Однієї ночі у селі Ситне, що в Радивилівському районі на Рівненщині, спалахнули пожежі відразу у двох господарствах. На обійсті місцевого священика зайнявся піднавіс із соломою та техніка для копання буряків, а в підприємця з димом пішли хлів, який ділив навпіл із сусідом, гараж та дрова… Хтось припустив, що біди наробила спека, однак правоохоронці й рятувальники запевнили: умисний підпал.
У коло підозрюваних потрапило чимало осіб. Але невдовзі зловмисник допоміг себе викрити. Бо не минуло й кількох днів, як історія повторилася, – цього разу загорілася солома у господарстві ще одного селянина. Тікаючи з місця злочину, палій зачепився за паркан і роздер одяг. Правоохоронці знайшли порвану куртку вдома у підозрюваного – відпиратися не було змісту. Чоловік пояснив, що зважився на такий крок через бажання помститися. Мовляв, священик якось не доплатив йому за виконану роботу, підприємець – за сік, а третій зажадав грошей за допомогу у збиранні картоплі. До слова, затриманий уже мав проблеми із законом – раніше він відбував покарання за крадіжки.
Наталія КРАВЧУК,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>