За образу перебили дві ноги

30-річному мешканцю села Мізоч Здолбунівського району Василеві Мислінчуку його ж знайомі переламали обидві ноги. Били його палицями та арматурою, аж доки бідолаха не втратив свідомість. І все тому, що Василь, мовляв, образив співмешканку одного з дебоширів. Насправді, як засвідчив правоохоронцям потерпілий, він лише сказав правду про неї. Саме це і розлютило трьох молодиків. Щоправда, згодом вони самі автомобілем доставили потерпілого до лікарні. Сказали, що нібито він впав з даху.
Наразі, як повідомила начальник Центру громадських зв’язків УМВС України у Рiвненськiй області Тамара Лисенко, за цим фактом відкрито кримінальну справу. Одного з кривдників Василя Мислінчука затримано. Інші двоє перебувають у розшуку.
Лікарі завдані Василеві травми називають вкрай складними, тож жодної гарантії стосовно того, ходитиме він у майбутньому власними ногами чи ні, поки що не наважуються давати.
Сергій Новак,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>