У Полицях найбільше люблять «Вісник і Ко»

Два роки очолює відділення зв’язку у селі Полиці Володимирецького району Ольга Леонідівна Лесько. Вона закінчила Харківське училище зв’язку. Коли постійної роботи не було, то на час відпустки підміняла листонош.
– Ми обслуговуємо три села: Полиці, Веретено і Сошники, – розповідає Ольга Лесько. – На цей рік у нас був план 1055 примірників передплати, і ми його навіть перевиконали. Найпопулярніше у нас видання “Вісник і Ко” – 205 примірників.
Начальник відділення розповіла, чим приваблює читачів газета. Її не потрібно нав’язувати, люди самі просять передплатити:
– Вона і за ціною доступна для наших мешканців. Якщо будуть своєчасно платити пенсії та зарплати, то буде й передплата, – каже Ольга Леонідівна. – А найбільшою популярністю користуються невигадані історії, корисні поради. Також людей цікавлять юридичні консультації. Я сама передплачую “Вісник і Ко”.
Сільські листоноші Ніна Іванівна Годунко, Галина Сергіївна Вознюк та Надія Петрівна Красьоха працюють на півставки, але роботи вистачає. Рознести періодику, кореспонденцію, пенсії, різноманітні соціальні виплати, ще й товари на замовлення. При мені жіночка замовляла у поштовому відділенні упаковку перлової крупи. Звичайно, хотіли б поштарі і більших заробітків та кращих умов праці – у відділенні вже треба робити ремонт. 
Кость ГАРБАРЧУК,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>