«Дзвінок на урок» через 40 років

Стислося в грудях, на очі навернулися сльози, так голосно пролунав “дзвінок на урок” через 40 років у селі Тинному. Розповідали про все, що було після школи, згадували веселі шкільні роки. Із Санкт-Петербурга приїхала Таня Лопанчук, з Квасилова – Поля Козинець, з Млинова – Міша Власюк, з Березного – Таня Коток, а Міша Постайчук і Надя Захарчук у рідній школі працюють. Залишилися у Тинному Саша Захарчук, Ніна Лопанчук, Люба Коток. Отець Олександр і Галина Масковець прислали вітання з Росії, дякували за запрошення, Аня Шмалюх і Свєта Павловська – з Києва. Дуже шкода, що не змогли приїхати усі.
З глибоким сумом, хвилиною мовчання згадали тих, хто не дожив до цього дня: Тетяну Коток Ф., Михайла Самойлика, Галину Євтушину, Олександра Леончука, Миколу Прищеп’юка, Любу Коток К. Царство їм Небесне.
Роки не зітруть з пам’яті і наших учителів, які “сіяли добре, розумне” у наші серця, підготували до дорослого життя. І тепер школа може не турбуватися: ми гідно пройшли життєвий шлях довжиною у 40 років.
Т.І. Коток (Ярош),
випускниця 1967 року,
м. Березне, Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>