Рятуючи доньку, втопилися і батьки

Минулої неділі родина із селища Володимирець надвечір поїхала відпочивати до ріки Горинь. На улюбленому пляжі голці ніде було впасти, тож вони поїхали далі й розмістилися поблизу села Нетреба Володимирецького району у місці, необлаштованому для купання. Поки дорослі з сином Олежиком сиділи на березі, 7-річна донька Богданка полізла у воду. Стрімка течія понесла дитину вглиб, дівчинка почала тонути. Тато Олексій кинувся рятувати доньку, проте якоїсь миті теж наковтався води й пішов на дно. За ним пірнула у Горинь й не виплила дружина Вікторія... Переляканий син Олежик побіг кликати на допомогу. Та поки дитя знайшло когось з дорослих, рятувати вже було нікого. Тіла загиблих досі шукають водолази.
До речі, на водоймах Рівненщини у місцях, де створені спеціальні пости й працюють аварійно-рятувальні групи, купання в цьому році не мало сумних наслідків. Матроси-рятувальники живими витягнули з води майже 50 мешканців краю, які тонули. 
Наталія КРАВЧУК,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>