У селі зробили бордель

Про 45-річного німця, який з молодою дружиною кілька років мешкав у селі Вінницькі Хутори Шаргородського району сусіди нічого поганого сказати не могли. Тож новина про те, що там займаються проституцією, сколихнула всю округу. В чотириповерховому будинку подружжя облаштувало спеціальні кімнати для закордонних туристів. На першому та другому поверхах жила родина, на третьому і четвертому – сім готельних кімнат для заможних іноземців з країн західної Європи. Запрошували туристів через веб-сайт. Пропонували тур з проживанням, екскурсіями по місту та сексуальними розвагами з українськими дівчатами. Сім днів сексуального життя в кімнаті будинку з дівчиною коштували від 800 до двох тисяч євро.
У списку затриманого сутенера було близько 20 вінничанок 20-24 років. Крім надання сексуальних послуг, дівчата супроводжували туристів по місту та розважальних закладах. За це «дами» отримували по 400 гривень на добу.
Олександр МЕЛЬНИЧУК,
Вінницька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>