Хлопця викопали з могили і поховали по сусідству

Цей скандал розгорівся на Хмельниччині, у місті Славута. Сім’я Савицьких пережила горе – батьки поховали 25-літнього сина. А через деякий час виявили, що його могили на тому місці… нема! Юнака без відома рідних викопали і перепоховали по сусідству.
– Уявіть, ми не побачили могили нашого сина, – говорить вбитий горем Віталій Савицький. – На тому місці була лише купа землі. Вінки лежали розкидані збоку, і поруч спішно засипали яму працівники кладовища… Ми відразу викликали міліцію.
Перед тим хлопець вісім років важко хворів, його життя догорало у муках. Коли юнака не стало, рідні звернулися до працівників КП «Славутське ЖКО» про виділення місця на міському кладовищі для поховання та надання послуг. За словами батька, жодних непорозумінь під час траурної процесії не виникало. Проте, як пізніше виявилося, сталося непорозуміння через місце, де поховали хлопця. Там, біля своєї покійної дружини, хотів після смерті «спочивати» місцевий пенсіонер (і нібито вже домовився про це). Щоб не мати з ним «проблем», комунальники вирішити «пересунути» померлого юнака… Рідні хлопця вважають це святотатством. Проте у порушенні кримінальної справи за цим фактом відмовлено.
Наталія КРАВЧУК,
Хмельницька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>