Водія задушила школярка

Ще у квітні минулого року у Новоселицькому районі поблизу села Магала  мешканці випадково знайшли тіло чоловіка. Було встановлено, що небіжчик – 44-річний житель цього ж регіону Степан К., який „таксував” на власному “Фольксвагені-Пассаті”.  Приблизно у той же час цю ж іномарку співробітники міліції виявили на околиці сусіднього села Топорівка – машина “врізалася” у дерево. Встановивши практично всіх, з ким Степан К. спілкувався, оперативники “вийшли” на 16-річну дев’ятикласницю з Чернівців. Стало також відомо, що дівчина час від часу, незважаючи на юний вік,  “підробляла” нічним “метеликом”, а також дуже хотіла мати авто за будь-яку ціну – навіть вбивши водія. Дівчину затримали у Вінниці.
Школярка практично одразу ж зізналася, що  того дня разом з друзями відпочивала на озері поблизу Магали. А пізно ввечері, потрапивши у салон приватного таксі, погодилась на запропонований водієм сеанс „кохання”. Коли ж розморений спиртним та любощами партнер у салоні автівки задрімав, вона  накинула на його шию і затягнула шнурівки від кросівок... А ще через хвилину виштовхала мертве тіло жертви з машини, сіла за кермо і подалася розважатись на трасу. Правда вже через кілька кілометрів врізалася у дерево. Дівчина, прихопивши мобільний телефон та документи водія, подалася до знайомих спершу у Кам’янець-Подільський Хмельницької області, а потім у Вінницю.
Нещодавно Новоселицький районний суд покарав школярку на дев’ять років позбавлення волі.
Володимир Драюк,
Чернівецька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>