Смерть «нічного метелика»

На території Ревнянського лісництва, що у Кіцманському  районі, з явними ознаками насильницької смерті (відкрита черепно-мозкова травма) було виявлено тіло молодої жінки.
– Оскільки тіло жертви було обмотане брезентовим покривалом, стало очевидно, що злочин  скоєно десь в іншому місці, а вже згодом злочинець (чи злочинці) перемістив його у лісовий масив, – розповідає заступник начальника управління карного розшуку УМВС полковник міліції Сергій Ниміджан. – Суттєву допомогу у розкритті цього злочину нам надали робітники, котрі працювали у лісі, повідомивши, що вранці тут бачили іномарку певного кольору. І на потрібну нам „Хонду” таки вийшли на вулиці Курській обласного центру. У багажному відділенні легковика, а згодом і у кімнаті будинку господаря  експерти виявили ретельно замиті сліди крові. Довідавшись про  це, 22-річний чернівчанин зізнався, що в одному з нічних барів „зняв” молоду та симпатичну ровесницю.  Після двох келихів шампанського вона погодилась продовжити  застілля в його оселі. А після сеансу „кохання” влаштувала сварку, вимагаючи „гонорару” за „роботу”. Це розізлило кавалера, і він вхопив у руки бейсбольну биту... А вже вранці, коли його батьки зібрались на роботу, завантажив тіло у чужу іномарку, яку ремонтував, і вивіз на околицю Чернівців у лісництво.
Володимир ДРАЮК,
Чернівецька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>