Українських військових вивозитимуть з Криму без зброї плацкартами

Міністерства оборони України і Російської Федерації домовилися про вивезення українських військових з території Криму залізничним транспортом. Про це повідомив начальник генштабу Збройних сил Росії Валерій Герасимов.

З 26 березня резервуються на основних залізничних вузлах півострова плацкартні пасажирські вагони (вісім у Севастополі, по два в Сімферополі, Євпаторії, Феодосії та один у Керчі), які приєднуватимуться до пасажирських потягів, що їдуть до України.

Раніше уже колишній виконувач обов’язків Міністра оборони України адмірал Ігор Тенюх, а пізніше і призначений замість нього генерал-полковник Михайло Коваль заявляли про те, що українські військові вийдуть з Криму з гордо піднятими головами і на своїй техніці. На це російська сторона одразу ж парирувала – все залежатиме від рішення їхнього міністра оборони Сергія Шойгу.

Нині керівництво української армії поки не підтверджує заяву Валерія Герасимова і каже, що перемовини ще тривають.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>