Понад 350 військовослужбовців запасу на Рівненщині залучено до 10-денних зборів

Відповідно до керівних документів Рівненський обласний військовий комісаріат переведений на етап безпосереднього планування мобілізації людських і транспортних ресурсів та проведення зборів.

Обласний комісаріат та підпорядковані об’єднані міські і районні військові комісаріати доукомплектовані особовим складом до штату воєнного часу, із призваними з резерву військовослужбовцями запасу розпочалися 10-денні збори за розкладом занять визначеними категоріями, – зазначив військовий комісар Рівненського обласного військового комісаріату полковник Дмитро Оксенюк.

Вони вивчають функціональні обов’язки за посадою, вимоги Статутів Збройних Сил України, керівних документів, оформлюються допуска до роботи з таємними документами тощо, повідомив Майор Олександр Гайн, прес-офіцер Міноборони у Рівненській області.

Всього, до участі у зборах залучено понад 350 військовозобов’язаних. Основна мета заходу – підготувати особовий склад військових комісаріатів, які спільно з органами державної влади та місцевого самоврядування, за потреби, зможуть якісно забезпечити мобілізаційними ресурсами регулярні військові частини Збройних Сил України.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>