За припинення вогню у Верховній Раді не голосували лише двоє волинян – обидва комуністи

За вчорашню постанову про припинення вогню і заборону застосування зброї проти мітингувальників підтримали практично усі народні депутати які представляють Волинь у парламенті. Само собою у повному складі віддали голоси «за» депутати опозиційних фракцій: ударівець Юрій Савчук, свободівці Євген Мельник, Валерій Черняков та Анатолій Вітів, представники «Батьківщини» Микола Мартиненко та Ярослав Федорчук.Нарешті перейшли від слова до діла позафракційні волиняни Ігор Єремеєєв, Ігор Палиця, Степан Івахів та Сергій Мартиняк.

Але найбільше порадувало те, що серед регіоналів, які прийшли голосувати в унісон з опозицією було двоє волинян – Катерина Ващук та Григорій Смітюк, який написав заяву на вихід з фракції Партії регіонів.

Особливий «привіт» двом волинянам комуністам. Адам Мартинюк та Василь Демидюк, який на виборах обіцяв голосувати навіть з опозиціонерами, якщо це на благо України (припинення кровопролиття очевидно благом в даному випадку не є), не з’явилися у зал засідань, як і уся фракція КПУ.

Василь Демидюк

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>