У Києві викрадають іноземних журналістів!

Нікіта Перфільєв

У Києві взялися за іноземних журналістів. Зокрема тих, хто активно висвітлює події Євромайдану. Їх стусанами переконують повертатися додому.

Про те, що в столиці України бандити викрадають російських медійників, б’ють їх та настійливо рекомендують повертатися в Росію, у своєму блозі у Livejournal заявив журналіст Нікіта Перфільєв (один з потерпілих). «Дуже багато людей просять офіційно підтвердження мого викрадення. Так, мене викрали силовики. Мого оператора і мене вночі відвезли на чорній тонованій машині без номерів. Побили і рекомендували повернутися до Росії. Викрадачі говорили чистою російською мовою», – заявив Перфільєв. Після такого «спілкування» з невідомими у журналіста – численні забої і вибиті зуби. Однак він переконує, що прийняв тверде рішення залишитися у Києві, адже висвітлює інформацію правдиво.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>