Головиха зобов’язала громаду отоварюватися у своєму магазині

На Хмельниччині очільниця сільської громади з допомогою підставної особи відкрила продовольчо-господарський магазин. Пізніше головиха зобов’язала людей отоварюватися в ньому.

Голова сільради вмовила безробітну селянку оформитися приватним підприємцем й орендувати кімнату в сільському будинку культуриТам облаштували продуктово-господарський магазин. «Підприємець» працювала продавцем, отримуючи від «благодійниці» всього тисячу гривень зарплати. Використовуючи своє службове становище, головиха організувала закупівлю продуктів харчування та господарських товарів у своєму ж магазині за рахунок місцевого бюджету – у крамниці офіційно отоварювалася і сільрада, і дитячий садочок (на підставі укладених договорів).

Городоцький районний суд визнав жінку винною у вчиненні адміністративних правопорушень і зобов’язав її сплатити штраф на користь держави у розмірі… 2 тисячі гривень з конфіскацією усього доходу від підприємницької діяльності.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>