Міліція продовжує «тролити» – викрадення Булатова вважають інсценованим і взялися його арештовувати прямо у лікарні

Міністерство внутрішніх справ розглядає версію інсценування викрадення лідера Автомайдану Дмитра Булатова. З такою «залізною» версією на прес-конференцію до ЗМІ прийшов заступник начальника Головного слідчого управління МВС Олег Татаров.

«Це може бути інсценування з метою вчинення провокацій, щоб викликати в суспільстві негативний резонанс», - заявив він.

Є ще одна версія – злочин було скоєно з метою вимагання грошей. А ось версію про причетність до викрадення бійців харківського клубу «Оплот», які поширили в мережі Інтернет заяву про відповідальність за цю акцію, у міліції розглядати не поспішають.

Загалом люди у погонах розіграли навколо Дмитра Булатова цілу комедію.

Зокрема Головне управління Міністерства внутрішніх справ у Києві образилося, що активіст, вирвавшись з полону, спершу зателефонував до своїх друзів, а не у міліцію.

«Замість того, щоб одразу викликати на місце події швидку допомогу та працівників міліції, що дало б змогу оперативно та об’єктивно з’ясувати всі обставини та місце утримання Дмитра Булатова, його друзі та журналісти брали у потерпілого коментарі, а після цього доставили до лікарні», - йдеться у заяві.

Натомість по обіді комедія отримала продовження, на сайті МВС Дмитра Булатова оголосили у розшук за підозрою у скоєні злочину, як і ще двох активістів Автомайдану Олексія Гриценка та Сергія Кобу.

Дмитра Булатова прооперували 31 січня у клініці «Борис». А ввечері міліція прибула у лікарню, щоб заарештувати активіста.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>