У Луцьку мобілізація – чоловіків просять їхати на Київ

Волинський осередок Всеукраїнського об’єднання «Майдан» оголошує загальну мобілізацію на Київ. Запис на поїздку здійснюється у трейлері біля сцени луцького Євромайдану, написала у Фейсбук активістка Марія Доманська. «Ви маєте бути готові їхати мінімум на три дні, взяти із собою теплий одяг та їжу. У зв’язку із ситуацією, що відбувається в столиці, ми веземо лише чоловіків. Також закликаємо усіх їхати до Києва власним транспортом. Якщо ви можете взяти із собою людей беріть, якщо не маєте пасажирів – звертайтеся до нас.
У зв’язку із оперативною мобілізацією Євромайдан потребує також фінансової та матеріальної допомоги. Звертаємося до усіх громадян України підтримати Євромайдан грішми, теплим одягом, їжею дровами тощо. Все це можна передати нам безпосередньо на Театральному майдані. Також кошти можна перечислити на картку за номером: 51 68 75 72 48 17 82 22. Зголошуватися можна за телефоном 095 439 13 78», - йдеться у повідомленні.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>