У Луцьку буде безкоштовна їдальня для бідних

З 2 січня, у день пам’яті святого праведного Іоанна Крондштадтського, Волинська єпархія УПЦ розпочне діяльність столової для малозабезпеченних.

Як розповів особистий секретар керуючого Волинською єпархією протоієрей Валентин Марчук, близько 70 людей зможуть повноцінно безкоштовно харчуватись раз на тиждень. Соціальний проект буде реалізовуватись спільного з Луцьким територіальним центром. Харчування відбуватиметься на його базі, також центр забезпечуватиме волонтерів, які готуватимуть їжу. На потреби столової виділятиме кошти єпархія, також залучатимуться пожертви парафіян та просто людей, які готові допомагати іншим.

Згодом проект буде розширюватись, за задумом ініціаторів їдальня для бідних має стати повноцінною і постійною. Також волонтери розноситимуть їжу по домівках тих, хто цього потребує.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Один коментар до У Луцьку буде безкоштовна їдальня для бідних

  1. Взагалі-то

    Заберіть це кострубате слово “столова” в заголовку. “Їдальня” краще)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>