На київському віче вирішили оголосити страйк та прогулялися до замків «слуг» народу

У неділю у Києві на Майдані Незалежності відбулося народне віче під гаслом «Солідарність проти терору». На ньому оголосили маніфест ВО «Майдан» та розповіли про план дій на подальшу боротьбу проти режиму.

Зокрема, після новорічних та різдвяних свят опозиція має намір оголосити всеукраїнський страйк. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко.

Найближчі плани опозиції – добитися покарання для замовників розгону Майдану, побиття журналістів та активістів, а також розпочати антикорупційні розслідування проти урядовців по всьому світу, про це сказав Арсеній Яценюк.

Окрім того він повідомив про створення слідчої комісії, яка розслідує «злодіяння «Беркуту», Захарченка та бандитів, які били українців». За його словами, проект про створення такої комісії вже зареєстровано.

«Ми починаємо антикорупційні розслідування проти членів уряду Миколи Азарова та членів їх сімей по всьому світу», - заявив Яценюк.

Після політичних гасел учасники віче взялися до практичних дій. Люди з Євромайдану та активісти Автомайдану рушили на резиденцію Президента Віктора Януковича у Межигір’ї. За 300 метрів до неї шлях протестувальникам перетнули внутрішні війська, працівники ДАІ, також дорога була перегороджена автобусами й вантажними машинами. Біля міліцейського кордону лідери опозиції Віталій Кличко, Олег Тягнибок та Арсеній Яценюк провели мітинг.

 

 

Після цього євромайданівці та автомайданівці провідали й резиденції Віктора Медведчука, прем'єра Миколи Азарова та спікера ВР Володимира Рибака. Медведчуку трохи пошкодили паркан, тож він уже встиг попередити майданівців, що готовий до війни.

 

http://www.youtube.com/watch?v=4A2EjErIkU4

 

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>