4 – 10 листопада

Овен
Цього тижня лише ваші приховані здібності дозволять вам не втратити те, що ви вже маєте. У неділю чекає несподівана зустріч чи побачення.
Телець
Вам не слід покладатися на думку оточуючих щодо вирішення важливих справ. Якщо ви постанете перед якимось вибором, довіряйте лише  інтуїції.
Близнюки
У цей час матимете чудові можливості для ділового росту. Досвід і працьовитість допоможуть впоратися з новим навантаженням.
Рак
Найближчими днями можете розраховувати на довгоочікувані грошові надходження. Будь-які справи складатимуться вдало.
Лев
Цього тижня не варто розраховувати на обіцяну допомогу, інакше опинитеся у скрутному становищі. Вільний час присвятіть спілкуванню у сімейному колі.
Діва
У цей період вас чекають зміни, які приведуть до успіху. Намагайтеся довіряти своїй інтуїції, щоб не припуститися помилок.
Терези
Перша половина тижня принесе приємні сюрпризи і несподівані зустрічі. Можливо, доведеться вирішувати проблеми, які стосуються ваших знайомих.
Скорпіон
Ймовірні значні зміни в житті, які можуть бути як позитивними, так і негативними. Стежте за прикметами: доля може послати знак.
Стрілець
Не забувайте, що перш ніж ухвалити якесь рішення, необхідно уважно вивчити ситуацію. Можливо, вдасться вирішити проблеми в особистому житті.
Козеріг
Оптимізм і завзятість – ось що вам знадобиться. Наполегливість принесе бажаний результат. Оптимізм знадобиться у стосунках з вашою половинкою.
Водолій
Надмірна підозрілість може ненароком когось образити. Якщо вже не можете позбутися упереджень, то не показуйте їх.
Риби
Вам необхідний відпочинок, але якщо не можете дозволити собі взяти відпустку, то розплануйте все так, щоб вистачало часу для себе.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>