У Нововолинську Чорновола вшанували пам’ятною дошкою

У Нововолинську рухівці спільно з представниками УНП та іншими організаціями, за підтримки міської влади, відкрили пам’ятну дошку В’ячеславу Чорноволу.

Дошка знаходиться на приміщенні міської  ради, яка в свою чергу розташована на площі Чорновола. Саме тому голова Нововолинської міської організації  НРУ Сергій Поліщук близько пів року тому виступив з ініціативою вшанування видатного героя України на цьому місці. Було написане звернення до міського голови з проханням посприяти у даній ініціативі. Звернення підписали місцеві представники НРУ, УНП, спілки політв’язнів і інших громадських організацій.

Сергій Поліщук у своїй промові подякував усім хто долучився до встановлення пам’ятної  дошки, а також  додав що на цьому зупинятися не варто, тепер потрібно працювати над встановленням пам’ятника видатному українцю.

Після відкриття дошки  відбулися спільні збори  членів УНП та НРУ. Були підняті питання перереєстрації обох партій та проведення спільної конференції, також про ситуацію яка склалася в обласному осередку.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>