Рівненські правоохоронці затримали «любителя» жіночих прикрас

Того вечора 19-річна жителька Рівного Юлія разом з подругами прогулювалася парком. Близько опівночі дівчата вирішили присісти на гойдалки. До них підійшов незнайомий, посвітив ліхтариком, попросив закурити і пішов. Згодом грабіжник повернувся, адже його увагу грабіжника дівчина, на шиї якої висів золотий ланцюжок з підвіскою. Правоохоронцям потерпіла розповіла, що  хлопець почав її душити, зриваючи прикрасу з шиї. Подруг дівчини він не чіпав, бо золота у них на шиях не було. Пограбувавши рівнянку, зловмисник кинувся втікати вглиб парку. Дівчата не розгубилися і почали його наздоганяти, гучно кликали на допомогу. На щастя, працівники патрульно-постової служби були неподалік, тож злочинця затримали за кілька хвилин. Ним виявися 33-річний рівнянин Сергій, який нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за подібний злочин.

– Наразі стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), – повідомив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник. – Підозрюваний утримується під вартою. Йому загрожує позбавлення волі терміном від чотирьох до шести років.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>