У Китаї випустили лосини з ефектом неголених ніг

У Китаї випустили лосини з ефектом неголених ніг, які, як обіцяють автори виробу, "утеплять ваші ноги" і змусять настирливих шанувальників триматися від вас подалі.

На сторінці "HappyZhangJiang" у соціальній мережі Sina Weibo - китайському аналогу Twitter-волохаті лосини описуються як "супер-сексуальні, позбавляють влітку від настирливих залицяльників, покриті волоссям по всій довжині ніг лосини", які є "обов'язковим елементом для усіх молодих дівчат, які збираються на вулицю".

Фотографії незвичайних лосин стали вірусними, незважаючи на те, що схожі колготки вже з'являлися в онлайн-магазині J.Crew ще у 2010 році, зазначає Huffington Post.

Видання пропонує одягати лосини з ефектом неголених ніг разом з "нижньою білизною, що вберігає від зґвалтування", яку вигадав індійський студент-інженер. Ця білизна оснащена електрошокером, здатним видати розряд у 3800 кіловольт.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>