Запечені курячі стегенця, картопля фарширована з грибами, свинячі ніжки, запечені в соусі - такими кулінарними виробами подивували журі учасники конкурсу на визначення найкращого кухаря серед засуджених-працівників їдальні Маневицької ВК №42.
Всього на перемогу претендували троє. Конкурс відбувався у два етапи: теоретичний і практичний. В ході змагань конкурсантам потрібно було продемонструвати знання кулінарних правил і санітарно-гігієнічних вимог при обробці продуктів та приготуванні їжі, повідомляє прес-служба управління ДПтС України у Волинській області.
Фантазію, оригінальність та навички конкурсантів оцінювало журі в складі представників керівництва установи та управління. Оцінювались теоретичні знання та вміння з первинної обробки, органолептичні якості приготованих страв, а також сервірування столу. Перше місце посів засуджений О.С. Мись, його було заохочено грамотою правами начальника колонії.
Comments: |