У бостонських вибухах з’явився жіночий слід

Як повідомили американські ЗМІ, співробітники ФБР провели деякі слідчі дії у будинку батьків 24-річної Кетрін Расселл, вдови терориста Тамерлана Царнаєва. Нині жінка живе зі своїми батьками в місті Норс-Кінгстаун в штаті Род-Айленд. Агенти вилучили з будинку декілька сумок з якимись речами повідомляє novostimira.com.ua.

Кетрін Расселл раніше вчилася в університеті Саффолка (штат Массачусетс) і там же познайомилася з Царнаєвим в одному з нічних клубів. Через деякий час вона вийшла за нього заміж, прийняла іслам, кинула навчання і припинила спілкування з друзями. Незабаром у пари народилася дочка Захара, їй зараз три роки.

Адвокат Рассел заявив, що Кетрін була шокована, дізнавшись про те, що вчинив її чоловік та його брат. Тим часом, спецслужби з'ясували, що на уламках одного з двох вибухових пристроїв, що розірвалися у Бостоні, виявлені сліди жіночої ДНК. Поки експерти не встановили, кому саме належить ДНК, але відомо, що у Кетрін Расселл були узяті зразки.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>