Нововолинськ відвідала делегація, щоб вивчити проблеми шахтарів

З метою ознайомлення із складною ситуацією, яка склалася у вугільній галузі Волині та Львівщини 10 квітня у Нововолинську побувала робоча група, у складі якої був народний депутат України Едуард Леонов, повідомляє прес-служба ДП "Волиньвугілля".

У рамках візиту офіційних гостей відбулася зустріч з керівництвом ДП "Волиньвугілля" та Волинського теркому працівників вугільної галузі, у якій також взяли участь начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Леонід Кирильчук та перший заступник Нововолинського міського голови Володимир Рожелюк.

Обговорили широке коло питань щодо збуту вугілля для теплової енергетики і подальшого розвитку вугільної галузі Волині. Робоча група відвідала також шахту №10 "Нововолинська". Директор передпускової дирекції Петро Солоп розповів про хід будівництва об'єкта. Представники групи із зацікавленістю оглянули будівельний майданчик, відвідали котельню і будівництво споруди технічного комплексу.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>