Делегація з Луцька візьме участь у Міжнародній туристичній біржі «ITB-2013». На поїздку та виготовлення буклетів, дисків, придбання сувенірної продукції потрібно 40 тисяч гривень, лише три тисячі надає місто, решта - не бюджетні кошти, повідомляє інформаційний відділ Луцької міської ради.
Німецькі організатори затрачають на розташування української експозиції та участь її у презентаційних заходах до 340 тисяч євро. Отож це великий шанс заявити про себе, розповісти про привабливість Луцька для туристів. Після проведення в Україні «Євро-2012» до нашої країни великий інтерес і це потрібно використати. На такий захід потратити було непросто, це відбулося завдяки співпраці з GIZ (Німецька організація з міжнародного співробітництва).
ІТВ – найбільша міжнародна туристична біржа, дзеркало міжнародного туризму, яка за переконанням експертів з туризму, найяскравіше відображає усі тенденції його розвитку, всі напрямки та складові створення туристичного продукту. Тут представлені всі сегменти туристичної індустрії – міжнародні федерації з туризму, туристичні та транспортні організації, установи, готелі тощо.
Український стенд під гаслом «Magic Ukraine» представлятимуть Київ, Харків, Донецьк, Львів, Одеса, Крим, Луцьк, Черкаси та туристичний кластер «Буковинсько-Подільське намисто» (Хотин, Чернівці, Кам’янець-Подільський).
Гаслом Луцька на ІТБ є «Lutsk – your honey city», а це означає, що Луцьк стане для своїх гостей милим, любим та медовим. Саме в Луцьку туристи зможуть ознайомиться з неповторною історико-культурною спадщиною міста, відчути атмосферу Середньовіччя завдяки міським фестивалям і стати їх учасником, поринути у самобутню культуру міста, або ж насолодитися його спокійною атмосферою та традиційним українським напоєм – медовухою.
Протягом п’яти днів відвідувачі виставки зможуть дізнаватися про туристичний потенціал Луцька і Волині та стати учасниками цікавої програми, що приготували для них представники Луцька: лотереї, вікторини, складання пазлів «Побудуй Луцький замок», дегустації питних медів, а також участь у самому процесі приготування медівки.
Comments: |