Продавали прострочені напівфабрикати

Працівники відділу ветеринарної міліції в одному із сіл Вінницького району викрили підпільний цех з виробництва м’ясних напівфабрикатів, на якому продукцію виготовляли з прострочених інгредієнтів. Про це розповів начальник ветеринарної міліції УМВС України у Вінницькій області Павло Дармограй. Організував роботу підпільного виробництва, на якому працювали вісім жінок без трудових угод та санітарних книжок, 45-річний вінничанин. На момент перевірки у приміщенні цеху працівники міліції виявили 260 кг текстурованого соєвого протеїну, який застосовується як основний замінник м’яса для виготовлення котлет, пельменів, млинців, голубців, які так полюбляють прихильники «швидкої» їжі. Яким же було здивування правоохоронців, коли побачили, що термін придатності наповнювача скінчився ще у вересні минулого року. Скільки часу покупці їли прострочені котлети та пельмені, невідомо. Горе-бізнесмена притягнуто до відповідальності, цех закрито.

Руслана ТАТАРИН,

Вінницька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>