Зухвале пограбування валютника

Окремі перехожі та мешканці будинків на вулиці Кравчука у Луцьку були збиті з пантелику великою кількістю правоохоронців, які зібралися тут з самого ранку минулого четверга. На асфальті помітні були плями крові. Буквально за якихось півгодини до цього, приблизно о 9-й ранку, на вулиці Кравчука четверо кремезних молодиків напали на двох чоловіків. Оточивши жертв, їм накинули мішки на голови і жорстоко відлупцювали. Пізніше постраждалих знайшли люди і викликали «швидку». Одного з них госпіталізували у важкому стані.
Як з’ясувалося, напад було здійснено на валютника, який займався обміном валют на «Варшавському» ринку. Разом із ним дісталося від бандитів і його рідному братові. При собі чоловіки мали чималу суму грошей, очевидно, якимось чином довідалися про це і зловмисники. Дані щодо суми, яку відібрали у валютника, у різних джерелах різняться. За інформацією правоохоронців, у постраждалого було при собі аж півмільйона гривень, 50 тисяч євро та 26 тисяч доларів. Для більшості простих українців такі гроші є фантастичними, звідки вони взялися у міняйла – ще теж питання (подейкують, що «чорний» валютний ринок може мати зв’язок з офіційними фінансовими установами).
До речі, Луцьк чи не єдиний обласний центр, в якому валютники спокійно працюють. В Україні це явище практично подолано.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>