Підвели… цукерки

Крадіжку, яка сталася у магазині, що у Паридубах Старовижівського району, інакше, як кумедною не назвеш. Звичайно, власнику торговельної точки було не до жартів, коли викрали продукти харчування на майже тисячу гривень. Та найсмішніше, що знайти злодіїв допомогли... самі злодії.
Того дня, взявши велосипед, двоє мешканців села Зачернеччя Любомльського району подалися «на промисли» у Паридуби. Їм вдалося проникнути у магазин і набити сумки усіляким добром. От тільки оказія: в одному з поліетиленових пакетів була діра, із якої час від часу  випадало по цукерці. (У мультику, що називався «Вовк украв зайчат», сіроманець посадив у мішок з новорічними подарунками маленьких звіряток і найкмітливіший з них викидав через дірку по іграшці – такий своєрідний слід допоміг у пошуках зловмисника). У паридубівському випадку це допомогло знайти двох злодіїв із Зачернеччя.
Любов БІДЗЮРА, Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>