Стадіон на 49 років за 49 гривень

ФК «Волинь» та Луцька міська рада не один рік обмінювалися судовими позовами щодо встановлення права власності на стадіон «Авангард» в обласному центрі. Спортивна споруда лише страждає від такого протистояння, адже ніхто не наважується вкладати гроші у її ремонт та реконструкцію. Проте скоро у цьому питанні обіцяють поставити крапку. На нещодавній сесії міські депутати прийняли рішення про підготовку договору ФК «Волинь» про передачу майнового комплексу стадіону «Авангард» в оренду на 49 років. Орендну плату пропонується встановити в розмірі 1 гривні на рік.
Натомість ФК «Волинь» має відмовитися від будь-яких претензій до міської ради. Також перед ними планується поставити певні обмеження, зокрема, щодо відчуження майна. Окрім того, ФК «Волинь» надаватиме безкоштовно стадіон для легкоатлетичних тренувань та змагань і для проведення загальноміських заходів. Усі ремонтні та будівельні роботи на «Авангарді» орендар повинен буде погоджувати у міськраді.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>