У ліцей – З пістолетом

Старшокласник однієї із шкіл міста Любомль Борис (ім’я вигадане), прихопивши пневматичний пістолет, пішов до професійного ліцею наводити “порядок”. Дуже не сподобалися слова, мовлені якось хлопцями, яких добре й не знав. Просто обмін люб’язностями не був дипломатичним, що обурило новоявленого Рембо.
Ліцеїсти потерпіли від куль. Шестеро юнаків отримали поранення – хто в потилицю, хто в ногу, обличчя. На їх щастя, кулі не влучили в очі, інакше біди б не уникнути. Пневматичний пістолет не належить до вогнепальної зброї, але з близької відстані його набої теж можуть заподіяти серйозну шкоду здоров’ю.
Борис давно перебуває на обліку в міліції, як схильний до правопорушень. Був причетний до кількох крадіжок. Зростав у нормальній і благополучній сім’ї. За фактом злісного хуліганства порушено кримінальну справу.
Олександр ХОМЕНЧУК, Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>