Несвяткові пригоди

Волинські автошляхи виявилися неготовими до зміни погоди і стрімкої відлиги. І без того не ідеальне дорожнє покриття стало набагато підступнішим і створило чимало проблем водіям. Так за інформацією центру пропаганди УМНС України у Волинській області, на Різдвяні свята рятувальники витягнули із “пасток” шість транспортних засобів.
На перший день Різдва поблизу села Цегів Горохівського району бійці СДПЧ-9 Горохівського райвідділу МНС пожежним автомобілем визволили зі снігового замету “швидку” з хворою у салоні. У Промені й Смолигові Луцького та Прилісному Маневицького районів еменесники витягували транспортні засоби з кюветів.
Продовжилися пригоди й наступного дня. На трасі Ковель – Камінь-Каширський  рейсовий автобус ПАЗ з 23 пасажирами застряг у сніговій кучугурі і зміг вибратися звідти лише за допомогою спецтехніки. А біля Дорогинич Локачинського району рятувальники витягували з кювету легковик.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ, Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>