«Маршрутна революція»

Вінницька транспортна реформа, за якою кількість маршрутних таксі скоротиться удвічі, має стартувати з 23 лютого. Без роботи залишиться більше 500 людей. У зв’язку з цим Асоціація перевізників опротестовує у суді дії міськради про затвердження нової схеми руху. Приватні перевізники Вінниці уже зібрали понад 20 тисяч підписів проти ліквідації маршрутів, провели акцію протесту і пообіцяли заблокувати рух транспорту. Міська влада разом із правоохоронцями у відповідь пообіцяли, що перекриття руху призведе до простою трамваїв і тролейбусів, а це в розрахунку на одну годину коштуватиме протестувальникам 60 725 грн.

Нагадаємо, що з 23 лютого у Вінниці з 44-х залишаться лише 28 маршрутів за участю приватних перевізників. А міське транспортне управління планує випустити на лінії додаткові 25-30 тролейбусів та 15-20 трамваїв.

Мирослава КОСЬМІНА,

м. Вінниця

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>