Побили за зауваження

Шестеро 20-літніх лучан вирішили відпочити за містом. Узявши кілька пляшок горілки, хлопці добряче випили на природі та повертались до обласного центру міжміським транспортом. Поїздка п’яної компанії супроводжувалася розмовою на весь салон з відбірними матюками. 58-річний пасажир, який їхав зі своєю дружиною, зробив їм зауваження. Молодим людям це не сподобалось. Уже в Луцьку вони вирішили провчити чоловіка, “щоб не був такий розумний” і вийшли вслід за подружжям на зупинці. Їх не зупинили ні вік жертв, ні сторонні люди, які були поруч. Молодики повалили невдоволеного пасажира на землю і копали ногами. На захист чоловіка стала дружина, якій теж перепало. Саме у цей час поряд проходив член громадського формування “Варта порядку” Валерій. Він спробував зупинити розправу, але його теж повалили на землю. Підвівшись на ноги, Валерій дістав пневматичний пістолет і вистрілив у повітря. У цей момент хлопці вибили в нього зброю шампурами, які брали у ліс для приготування шашлику, і викинули, а весь залишок своєї люті спрямували на чоловіка – член “Варти порядку” отримав численні синці та перелом лопатки.
Дебоширів затримано. Правоохоронці просять усіх, хто став очевидцем сутички, повідомити за номером 102 або звернутись до Луцького міськвідділу УМВС та внести ясність у розслідування кримінальної справи.
Юлія ЛОКОТЬКО,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>