Прем’єра Азарова – у відставку

Нещодавно на інтернет-сайті “Українська правда” з’явилося журналістське розслідування Тетяни Чорновіл “І вся країна покриється будинками Азарова” про фінансові оборудки нинішнього прем’єр-міністра. Якби такий матеріал опублікували в будь-якій демократичній країні, то прем’єра відразу відправили у відставку, зазначив на прес-конференції народний депутат Євген Кирильчук. Оприлюднені факти шокують і переконливо доводять, що розкрадаються мільярди і корупція починається в уряді.
За словами народного депутата, рекетирство Азарова органічно вписується в діяльність нової влади. Таке враження, ніби Україна програла їм війну, й переможці обклали всіх нас контрибуціями і репараціями. Їхня діяльність наочно демонструє, яку “нову країну” вони будують, для яких саме людей і чиє життя покращилося вже сьогодні.
Тому фракція “БЮТ-Батьківщина” наполягає розглянути питання про корупцію, здирництво та рекет на засіданні Національного антикорупційного комітету, вимагає від Генеральної прокуратури порушити кримінальну справу проти Миколи Азарова за оприлюдненими фактами. БЮТ ініціює відставку прем’єр-міністра, вже підготовлено проект відповідної постанови.
Кость ГАРБАРЧУК,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>