Яка доля «Журавичів»?

Вже не один рік Валентина Касарда, яка керує санаторієм “Пролісок” у Ківерцівському районі, добивається, щоб занедбану оздоровницю “Журавичі”, яка колись славилась на всю Європу, віддали в підпорядкування очолюваного нею закладу. “Нехай би це була філія “Проліска”, обласною комунальною власністю, – сказала Валентина Іванівна під час зустрічі з журналістами. – Бо нині вона належить лісовому господарству, однак роками не працює, руйнується. А біля унікальних джерел тепер у воді хлюпаються качки і гуси. Я впевнена, що за два роки ми б “поставили” її на ноги і там знову б лікувалися люди. Гроші для відновлення знайдемо. Ми навіть склали бізнес-план, все спланували. Зрештою, люди із сіл тут мали б роботу. А питання тільки в тому, аби передати оздоровницю документально нам, і поки що це найбільше гальмує її відродження.»
І Валентина Іванівна, депутат обласної ради (фракція БЮТ), люб’язно погодилась показати санаторій “Пролісок”, який вона, як кажуть, піднімала із руїн. Адже крівля на багатьох приміщеннях обвалилась, стіни з’їдав грибок. Тепер “Пролісок” входить у сотню найкращих лікувально-оздоровчих закладів. Всюди гарно, чисто, сучасне обладнання, одним словом, відчувається, що в закладі є справжня господиня.
Марія ДУБУК,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>