Справа «Гламуру» отримала продовження

Наша газета повідомляла про викриття Службою безпеки України у Луцьку порно-студії, яка надавала платні послуги в режимі он-лайн через мережу Інтернет заможним клієнтам із Західної Європи. Діяла вона під прикриттям модельного агентства “Гламур” і розташовувалася у звичайній квартирі багатоповерхівки. “Моделі” демонстрували свої принади перед веб-камерами протягом 12 годин на добу. Організаторку порнобізнесу затримали, нині вона перебуває на підписці про невиїзд. Але нещодавно у справі “Гламуру” з’явилося продовження.
За словами начальника відділу боротьби із торгівлею людьми УМВС України у Волинській області Петра Шпиги, проти зловмисників порушена ще одна кримінальна справа. Встановлено більше десяти фактів вербування та відправки за кордон волинянок віком 18-23 років для роботи у порноіндустрії. У їхні функції входили ті ж обов’язки, що й у дівчат луцької студії.
Як стало відомо з достовірних джерел, волинянок вивозили на роботу у сусідню Польщу. До закордонних відряджень їх схиляли або вищими заробітками, або шантажем. Організував роботу обох студій – у Луцьку та Польщі – громадянин Німеччини, який особисто брав участь у кастингах, на яких відбирали потенційних моделей.
Українські правоохоронці передадуть інформацію своїм закордонним колегам для встановлення співучасників луцьких організаторів заборонених інтернет-послуг.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>