Взяв «касу» у продавщиці

На Центральному ринку Луцька затримали зловмисника, який поцупив в однієї з продавщиць сумочку з грішми (6,5 тисячі гривень) й кинувся навтьоки. Випадковим свідком став працівник міліції. Він наздогнав утікача й спільно з іншими перехожими затримав.
Юрій Шевчук, старший черговий чергової частини Волинського училища професійної підготовки працівників міліції, саме повертався з роботи. Дорогою вирішив забігти на ринок за продуктами для сім’ї. Саме виходив із одного з магазинів, коли його увагу привернув чоловік, котрий мчав між рядами ринку з жіночою сумочкою. Юрій відразу подумав, що то крадій. Тому облишив свої речі й кинувся наздоганяти втікача. Як невдовзі стало відомо, 31-річний Василь дійсно виявився злочинцем.
– Він приїхав на Волинь з міста Алчевська Луганської області, – розповіла Ірина Новосад з відділу зв’язків з громадськістю УМВС України у Волинській області. – Тут майже вісім місяців мешкав у селі Прилуцьке Ківерцівського району з жінкою, з якою, за його словами, познайомився на Львівщині у місцях позбавлення волі.
Наталія КРАВЧУК,
Волинська област
ь

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>